Mag Àlex Ferrer

Edat: 24 anys

Província laboral: Girona, Barcelona

Localitat:

Qui sóm

La companyia Piatek neix a partir de la necessitat que senten 3 amics per expressar-se i mostrar al món la seva creativitat després que la companyia de la que formaven, Associació de teatre Amateur Rodamón, es dissolgués. En aquesta, els tres compartien vivències i escenari.

Al cap de poc temps comencen a sorgir moltes idees i comencen les primeres actuacions d’ animació per places carrers i tot tipus de treballs, en els que es barrejava el teatre la màgia el clown i el més important, la música.

I aquest últim aspecte es va anar convertint cada vegada més important fins que a nivell de grup es va decidir montar una petita escola de teatre musical per a nens, per a poder transmetre totes les ganes d’ ensenyar als altres el que ja s’ havia convertit en una forma de vida, el teatre i l’ escenificació musical de gairebé qualsevol cosa.

Al cap d’ un temps els projectes de la companyia es van diversificant i no dóna temps a fer-ho tot, de manera que es decideix seguir units però fent cadascú una part diferent del nostre treball, actuacions infantils, de màgia, o les classes.

Actualment la companyia s’ ha centrat en diversos projectes, entre d’ altres el de portar la màgia a arreu i il·lusionar al nostre públic.
La divisió màgica és doncs la que s’ ocupa de totes les festes
d’ aniversari, festes en plaçes i carrers, comiats, sopars d’ empresa, comunions i actuacions en tot tipus de sales i teatres.

Visita la seva Pàgina web