Activitat de Màgia

La màgia és una de les arts escèniques més antigues que coneixem i que ens transporta a altres mons d’il.lusió i fantasia, mentre ens permet deixar anar la imaginació i volar en un instant màgic.

Per al nen, cada joc de màgia és un descobriment que el permet desenvolupar-se en públic, treballar la seva creativitat i la seva destresa manula i física.

Dominar tècniques i recursos màgics faran que l’alumne estigui preparat per afrontar millor problemes i relacions interpersonals. Els jocs de màgia es basen en un secret que l’alumnat guardarà , aquest fet proporciona una gran empatia i relaciò amb l’equip de monitors establint una gran connexió que permetrà treballlar com un gran equip màgic. Les vegonyes i els nervis són les primeres en marxar ,ja que no només realitzem un treball teòric màgic sino una part de pràctica dels jocs de màgia i exposició davant de la resta dels alumnes de forma constant.

L’objectiu és que els alumnes aprenguin els coneixements bàsics de la màgia i les tècniques teatrals adients per tal que puguin realizar els seus jocs de mans amb creativitat davant d’un públic.